De acum, poți folosi Avatarul Metavers în rolul de „robot telefonic”

12.07.2023
De acum, poți folosi Avatarul Metavers în rolul de „robot telefonic”

Intenționat pentru Metavers, avatarul 3D generat ca și alternativă la poza de profil pe Facebook și Instagram poate folosit în rolul de „roboțel” pentru frustrarea apropiaților care încearcă se te contacteze prin apeluri video.

Adăugând la lista de motive pentru care nu ai vrea să folosești Facebook/Messenger pentru apeluri video, utilizatorii  acestor platformei pot folosi de acum Meta avatar pentru a răspunde la apelurile video într-un mod care să excludă contactul vizual. Fără a încerca să imite aspectul persoanei reale, Avatarul creat după modelul desenelor animate va răspunde doar la gesturile și mimica persoanei reale, care tocmai ce a ezitat să nu folosească opțiunea audio-only.

Conceput ca o modalitate de interacțiune VR care nu presupune recreerea trăsăturilor de fizionomie în cele mai mici detalii, Avatar-ul Metavers poate fi generat în câteva secunde prin accesarea opțiunii Edit profile a pozei de utilizator. În loc să încarci o poză nouă, alegi opțiunea Create avatar, versiunea ta 3D fiind aproximată fără prea mult efort de procesare. Iar pentru ca versiunea ta 3D să nu pară complet inadecvată ai la dispoziție câteva setări cu opțiuni de ordin estetic, permițând selectarea culorii părului, ajustarea formei feței, mărimea și culoare buzelor, părul facial și hainele purtate în VR.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult