Design nou pentru interfaţa Google Search

Design nou pentru interfaţa Google Search

Google modifică aspectul paginii cu rezultate Google Search, simplificând modul care accesăm lista cu parametrii de căutare.

Design nou pentru interfaţa Google Search

Dacă până acum putea alege categoria de rezultate dorite şi parametrii folosiţi pentru cutări din stânga listei cu rezultate, acest meniu a fost relocat sub caseta de căutare, lăsând mai mult loc pentru lista cu rezultate şi secţiunea Knowlege Graph, unde sunt afişate informaţii suplimentare din arhivele Wikipedia.

Nou mod de filtrare a rezultatelor Google Search

Noul meniu afişat pe orizontală este mai la vedere decât până acum şi mai comod de folosit, apărând în acelaşi câmp vizual cu caseta de căutare. Mai mult decât atât, meniul Search Tools (Mai multe instrumente) a fost reproiectat, simplificând modul în care alegem intervalul de timp din dare dorim afişate rezultatele.

Din păcate Google activează noul design Google Search mai întâi pentru utilizatorii din Statele Unite, urmând ca restul planetei să se bucure de avantajele acestuia mai târziu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult