Dicţionarul din cadrul Google Search a devenit mai bun

23.08.2013
Dicţionarul din cadrul Google Search a devenit mai bun

Dicţionarul englez din cadrul motorului de căutare Google Search, care poate fi accesat cu comanda „define:cuvânt”, este un instrument excelent pentru cei care nu stăpânesc perfect această limbă şi au nevoie de o definiţie sau o verificare ortografică. Micul şi excelentul instrument a devenit acum şi mai bun, oferind câteva informaţii în plus.

Pe lângă definiţia obişnuită de până acum, dicţionarul din cadrul Google Search include acum detalii despre originea şi evoluţia cuvântului, oferă exemple ale modurilor de utilizare ale cuvântului în cadrul unor propoziţii, include o listă de sinonime şi oferă un meniu pentru traducerea automată a acestuia în cele peste 60 de limbi suportate de Google Translate. În plus, este oferit şi un grafic al evoluţie frecvenţei căutărilor acestui cuvânt cu ajutorul serviciilor Google.

Actualizarea este disponibilă atât în versiunea desktop a motorului de căutare cât şi în versiunea optimizată pentru terminalele mobile, integrându-se şi cu serviciul Voice Search.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News