Disney oferă serviciul Disney+ la prețul de 6.99 lei, însă doar pentru câteva zile

07.09.2022
Disney oferă serviciul Disney+ la prețul de 6.99 lei, însă doar pentru câteva zile

Doar cu ocazia Disney+ Day, fanii au ocazia să se alăture platformei de streaming Disney+ la prețul de 6.99 lei. Oferta este valabilă începând de mâine, 8 septembrie, de la ora 07:00, până pe 20 septembrie, la ora 9:59. Abonații noi și cei care își reînnoiesc abonamentele pot beneficia de prima lună de Disney+ la prețul redus, după care abonamentul lunar revine la suma de 29.99 lei.

Compania oferă interfață și traduceri în limba română, pe lângă limbi precum poloneză, ungară, cehă, sau slovacă, în alte țări din regiune. Anumite show-uri pot avea chiar și dublaj în limba română. Desigur, există opțiunea de a vedea conținutul în limba originală a filmului sau serialului. Redarea este disponibilă la rezoluție de până la 4K cu HDR și compatibilitate cu sisteme audio Dolby Atmos.

În termeni de conținut, există diverse „canale” în aplicație. De la animațiile clasice Disney și Pixar, la universurile Star Wars și Marvel, la filme și serii documentare de pe National Geographic și până la filme și seriale de pe Stars, unde intră unele dintre cele mai populare filme și seriale din portofoliul Disney.

Aplicația Disney+ este disponibilă pe toate platformele principale: iOS și Android, dispozitive Amazon precum Fire TV, console de gaming precum PlayStation și Xbox, televizoare smart cu Android, webOS sau Tizen și alte platforme. De asemenea, există posibilitatea de a limita profilurile de copii la anumite praguri de rating, de la 0+ la 18+. Profilurile de adulți pot fi de asemenea protejate cu parole.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult