După ce ani de zile s-a folosit de această imagine pentru a avea succes, o jucătoare de LoL răbufneşte: „Nu mai pot să fac streaming de sâni”

După ce ani de zile s-a folosit de această imagine pentru a avea succes, o jucătoare de LoL răbufneşte: „Nu mai pot să fac streaming de sâni”
Multe dintre femeile care fac streaming de jocuri video obişnuiesc să apară în faţa camerei web cu un decolteu generos, pentru a avea o audienţă mai mare, într-o lume dominată de bărbaţi. O jucătoare de League of Legends (LoL), Raihnbowkidz, a decis să renunţe la această practică. „Ca să fiu cinstită, nu mai sunt fericită cu ceea ce fac. Nu mai am energia să fac acest lucru. Am ajuns la punctul la care nu mă mai pot privi”, a declarat ea. 
 
Până acum, canalul de Twitch al jucătoarei a strâns peste 4 milioane de vizualizări. Raihnbowkidz şi-a anunţat decizia de a nu-şi mai arăta decolteul într-un clip publicat recent pe contul său de YouTube. 
 
 
Potrivit ei, streamingul pe care îl făcea până acum nu îi permitea să se concentreze pe joc. Asta deoarece în anumite zile purta sutiene foarte strâmte care îi provocau un disconfort atât de mare încât nu se putea concentra la ceea ce făcea în joc şi ajungea să piardă fiecare bătălie. 
 
Mai mult, pregătirea pentru o sesiune de streaming dura destul de mult, între 30 şi 40 de minute, deoarece Raihnbowkidz se machia şi era atentă cu ce se îmbracă.
 
 
Jucătoarea de LoL spune că nu consideră ceva greşit „streamingul de sâni” şi că nu are nimic împotrivă cu femeile care fac acest lucru deoarece au încredere în ele şi le face plăcere.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult