Facebook ar putea avea propriul serviciu de file sharing

11.05.2012
Facebook ar putea avea propriul serviciu de file sharing

Dacă ultimele zvonuri se adeveresc, utilizatorii Facebook se vor putea bucura în curând de propriul sistem de file sharing, cu funcţionalitate similară celebrelor servicii Dropbox şi Google Drive.

Facebook ar putea avea propriul serviciu de file sharing

Noua funcţie ar urma să fie integrată în secţiunea Group Pages, din pagina principală a profilului de utilizator Facebook.

Sistemul de file sharing nu este chiar lipsit de limitări. Dimensiunea maximă a unui fişier încărcat nu poate fi mai mare de 25 MB. De asemenea, va fi blocată încărcarea fişierelor executabile şi fişiere audio. Sunt însă permise majoritatea tipurilor de documente text şi arhive de fişiere.

Trebuie spus că facilităţile de file sharing sunt disponibile deja pentru anumite categorii de utilizatori, spre exemplu în mediul educaţional, unde utilizatorii care deţin conturi de email cu terminaţia .edu pot face schimb de mesaje şi fişiere, încărcate într-o pagină vizibilă pentru toţi membrii grupului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult