Facebook introduce opţiunea Dark Mode şi în interfaţa pentru dektop

20.03.2020
Facebook introduce opţiunea Dark Mode şi în interfaţa pentru dektop

Facebook decide să acorde mai multă atenţie şi utilizatorilor de PC, adăugând în interfaţa pentru web browser opţiune pentru comutarea interfeţei în modul Dark.

Noua opţiunea ar trebui să fie disponibilă începând de astăzi pentru majoritatea utilizatorilor, oferind acestora posibilitatea să-şi personalizeze experienţa la navigare în reţeaua Facebook, optând pentru modul de afişare pe fundal negru.

Interfaţa alternativă, Dark Mode, poate fi activată din meniul Settings, găsit în menul de forma unui triunghi cu vârful îndreptat în jos, prezent în colţul dreapta-sus al ecranului.

Modificarea vine la una an după ce Facebook a promis pentru prima dată o interfaţă desktop mai curată şi mai rapidă, în cadrul conferinţei sale de dezvoltatori F8.

Dacă foloseşti versiunea desktop a Facebook, probabil că vei vedea un banner în partea de sus a paginii, întrebând dacă doreşti să încerci noua interfaţă.

Deocamdată, cei mai puţin impresionaţi de noua experienţă Facebook pot opta să rămână cu interfaţa clasică, tranziţia la noua versiune de interfaţă durând până la finalul acestui an. Drept urmare, este foarte probabil ca Facebook să mai aducă îmbunătăţiri, însă per ansamblu, acesta este stilul grafic cu care va trebui să asociem de acum înainte reţeaua Facebook.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult