Facebook nu a convins utilizatorii reţelei să folosească noua funcţie Stories, aşa că va prelua postările Instagram

07.09.2017
Facebook nu a convins utilizatorii reţelei să folosească noua funcţie Stories, aşa că va prelua postările Instagram

Implementată cât se poate de vizibil în aplicaţia Facebook pentru mobil, funcţia Stories continuă să fie ignorată de utilizatori, determinând administratorii reţelei de socializare să „împrumute” postări din reţeaua Instagram, în speranţa de a capta interesul celor rămaşi până acum indiferenţi.

Astfel, utilizatorii Instagram vor avea de acum disponibilă o opţiune pentru postare simultană în reţeaua Facebook. Pentru a nu genera confuzie, postările apărute în secţiunea Stories a reţelei Facebook vor fi marcate corespunzător, afişând eticheta Instagram sub numele de utilizator.

Inspirată de funcţia similară disponibilă în reţeaua Snapchat, Facebook Stories permite utilizatorilor să posteze într-un mod ceva mai relaxat poze şi clipuri video detaliind activităţile de zi cu zi, fără ca acestea să fie adăugate în Timeline-ul permanent. Folosite de 250 milioane utilizatori zilnic în reţeaua Instagram, postările de tip Stories nu au antrenat nici pe departe acelaşi nivel de implicare din partea utilizatorilor Facebook, punând sub semnul întrebării oportunitatea păstrării acestei funcţii într-o poziţie atât de vizibilă în interfaţa reţelei de socializare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult