Facebook oferă inserarea imaginilor în comentarii şi opţiuni de sortare a acestora

20.06.2013
Facebook oferă inserarea imaginilor în comentarii şi opţiuni de sortare a acestora

Lucrând după principiul conform căruia micile detalii fac diferenţa, Facebook a lansat ieri două opţiuni noi pentru versiunea Web a serviciului, ambele afectând sistemul de comentarii.

După organizarea arborescentă a comentariilor şi suportul pentru hashtag-uri, Facebook a lansat o actualizare care permite inserarea imaginilor în comentarii. Într-o vreme în care informaţia vizuală este la mare preţ, aceasta este o opţiune utilă pentru cei care abuzează de meme-uri, fiind totodată şi o soluţie mai elegantă decât vechea generare a unor mici thumbnail-uri pentru legăturile directe către imaginile stocate în altă parte. Din păcate, fişierele GIF animate nu sunt suportate, acestea afişând doar primul cadru.

Cea de-a doua noutate este posibilitatea de sortare a comentariilor după popularitate, o opţiune care ar putea fi utilă celor care urmăresc reacţiile comentatorilor în cazul unor mesaje cu un grad mare de activitate şi interes. Această opţiune nu este disponibilă însă pentru conturile personale, ci doar pentru pagini.

Facebook a anunţat că noile facilităţi vor fi disponibile în interfaţa Web începând de astăzi, aplicaţiile pentru platformele mobile urmând să fie şi ele actualizate în curând.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News