Facebook revigorează designul News Feed, ţintind o prezentare mai clară a informaţiilor

16.08.2017
Facebook revigorează designul News Feed, ţintind o prezentare mai clară a informaţiilor

Facebook News Feed primeşte ajustări importante la partea de design, modificările vizibile atât din aplicaţia pentru mobil cât şi din interfaţa pentru web browser, uşurând navigarea conţinutului afişat.

Actualizările aplicate incremental în cursul următoarelor săptămâni vizează modalitatea de afişare a comentariilor, care vor apărea grupate asemenea bulelor de chat din aplicaţia Messenger, delimitând răspunsurile date la comentariile altor utilizatori.

O altă ajustare aplicată la nivelul temei de interfaţă vizează creşterea nivelului de contrast, comentariile individuale şi butoanele Share apărând mai bine diferenţiate pe fundalul alb. Totodată, pozele de profil de formă pătrată vor fi de acum rotunde, pentru un aspect general mai modern.

Alte optimizări vizează o mai bună evidenţiere a postării la care răspundem şi includerea unei funcţii de previzualizare a link-urilor primite, care vor putea fi inspectate înainte de a da click.

Butonul „Back” folosit pentru a reveni în News Feed este redesenat pentru a fi mai uşor de observat, iar butonul pentru notificări va fi identificat cu simbolul unui clopoţel, înlocuind simbolul glob folosit în prezent.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult