Facebook Stickers – emoticoanele gigant invadează web chat-ul de pe Facebook

03.07.2013
Facebook Stickers - emoticoanele gigant invadează web chat-ul  de pe Facebook

Prezente deja de ceva timp în aplicaţia Facebook pentru dispozitive mobile, emoticoanele gigant cunoscute sub denumirea Facebook Stickers sunt de acum disponibile şi în interfaţa web a reţelei de socializare, oferind celor care utilizează funcţia chat o modalitate în plus de a interacţiona cu prietenii de pe Facebook.

Facebook Stickers - emoticoanele gigant invadează web chat-ul  de pe Facebook

Prezentate la rezoluţie înaltă şi suficient de mari pentru a umple câmpul ferestrei de chat, imaginile Facebook Stickers pot reprezenta versiuni mai mari ale emoticoanelor tradiţionale sau chiar personaje din desene animate, ce exprimă anumite stări de spirit.

Aparent, Facebook intenţionează să monetizeze de pe urma setului Facebook Stickers, punând la dispoziţia utilizatorilor pachete adiţionale cu emoticoane colorate, disponibile contra cost. Însă pentru moment, magazinul Sticker Store accesibil la apăsarea butonului din colţul dreapta-sus găzduieşte doar câteva pachete cu emoticoane gratuite, care pot fi instalate şi încercate după bunul plac.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult