Facebook Timeline devine obligatoriu până la sfârşitul anului

01.08.2012
Facebook Timeline devine obligatoriu până la sfârşitul anului

De la apariţia sa la sfârşitul anului trecut, modul de afişare Timeline implementat de Facebook a devenit un fel de bau-bau, utilizatorii care au avut noroc să nu fie trecuţi automat la noul tip de profil ferindu-se de butonul „Get it now” ca pisica de apă.

Cei care au avut norocul să scape de Timeline până acum nu se vor mai bucura însă mult timp de vechea paginare. Conform TechCrunch, Facebook va trece toţi utilizatorii la Timeline, chiar dacă aceştia vor sau nu, până la sfârşitul anului. Cei care folosesc încă vechea pagină de profil vor vedea într-o bună zi un mesaj de atenţionare care îi va informa că au şapte zile la dispoziţie pentru a face ordine prin Activity Log, după acest interval aceştia urmând să fie trecuţi automat în rând cu restul utilizatorilor de Timeline.

Facebook a accelerat în ultima vreme noile facilităţi menite să aducă mai uşor conţinut nou şi posibil interesant în faţa ochilor utilizatorilor, pe acestă listă intrând noul mod de afişare a galeriilor de imagini, care încurajează navigaţia şi taggingul, sau noul App Center, care a devenit activ în România tot în această dimineaţă.

Ne-am ferit de acest buton până acum...

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News