Facebook îmbunătăţeşte modul de vizualizare a albumelor foto

Facebook îmbunătăţeşte modul de vizualizare a albumelor foto

Continuând seria de schimbări ce au debutat încă de anul trecut, odată cu introducerea modului Timeline de afişare, Facebook restilizează modul de prezentare a albumelor de fotografii astfel încât imaginile ajung să umple întreg ecranul.

Facebook schimbă modul de vizualizare a albumelor foto

De acum, secţiunea albume foto ne va întâmpina cu thumbnail-uri mai mari pentru pozele conţinute, afişate una lângă cealaltă şi ocupând întreaga suprafaţă a paginii web. În noul mod de afişare putem marca pozele favorite, urmând ca acestea să fie scoase în faţă pentru mai multă vizibilitate.

Cu această modificare, Facebook ţinteşte către un mod mai vizual de prezentare a informaţiilor, în care spaţiul rezervat până acum câmpurilor de text, link-uri şi butoane, cedează locul afişării de imagini.

Pentru moment, noul mod de afişare a albumelor de fotografii este disponibil doar din interfaţa desktop a reţelei de socializare. Potrivit reprezentanţilor Facebook, nu există planuri pentru actualizarea aplicaţiilor pentru dispozitive mobile cu noua versiune de albume foto.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult