Facebook Timeline primeşte îmbunătăţiri

23.05.2012
Facebook Timeline primeşte îmbunătăţiri

Noua interfaţă Facebook Timeline nu prea s-a bucurat de acceptarea utilizatorilor, mulţi dintre ei ajungând chiar să caute soluţii pentru a încerca forţarea afişării vechii interfeţe Facebook.

Facebook Timeline - aşa cum arată în versiunea actuală

Indiferent de părerea utilizatorilor, Facebook nu renunţă la designul Timeline, dar va opera totuşi unele modificări prin care speră să convingă mai mulţi utilizatori de avantajele noii interfeţe.

În imagini putem vedea o versiune compactă a interfeţei Facebook Timeline, în care detaliile utilizatorului (nume, ocupaţie, educaţie, locaţie) apar în dreapta pozei de profil, sub forma unor rânduri de text aplicate peste poza de copertă a profilului.

Facebook Timeline - noua versiune

Şi colecţia de imagini thumbnail, reprezentând contactele din lista de prieteni, poze, locaţii, like-uri, etc., a fost adusă la o formă ceva mai compactă, în care în loc de imagini avem simple pictograme. Tot aici putem observa şi o secţiune Sumar nou introdusă, unde sunt arătate evenimentele importante din Timeline.

Dincolo de îmbunătăţirile de ordin estetic, rămâne de văzut cât de bună va fi noua versiune Timeline la capitolul funcţionalitate, aspect foarte criticat de unii utilizatori.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult