Facebook va afişa transmisiunile live la începutul News Feed-ului

02.03.2016
Facebook va afişa transmisiunile live la începutul News Feed-ului

Anunţat iniţial doar ca o funcţie exclusivistă disponibilă celebrităţilor cu profile verificate, suportul pentru transmisiuni video live a fost extins de curând, fiind acum disponibil tuturor utilizatorilor reţelei de socializare. Însă administratorii Facebook nu au lămurit imediat toate aspectele esenţiale, cum ar fi vizibilitatea transmisiunilor live în fluxul obişnuit de postări ce apar în News Feed.

Fie că transmitem dintr-un studio special amenajat, sau direct de pe telefonul mobil conectat la internet, transmisiunile live vor fi de acum mai uşor de descoperit pentru prietenii care ne urmăresc, apărând chiar la începutul News Feed-ului.

Adăugând suport Live Video în cadrul reţelei de socializare, Facebook intră în competiţie directă cu Periscope (serviciu deţinut de Twitter) şi Meerkat, oferind celor interesaţi de transmisiuni live o alternativă care nu necesită instalarea unei aplicaţii separate şi perspectiva unui public mai numeros care să-i urmărească.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult