Facebook va evidenţia discuţiile purtate de prieteni pentru mai bună vizibilitate

06.09.2016
Facebook va evidenţia discuţiile purtate de prieteni pentru mai bună vizibilitate

Facebook testează un nou mod de evidenţieze a actualizărilor postate de prieteni, astfel încât mesajele acestora să nu se mai rătăcească printre postările obişnuite din News Feed.

Aflată la stadiu experimental, noua secţiune numită „What friends are talking about” va apărea în deschiderea fluxului de conţinut afişat în News Feed, grupând postările noi într-o listă uşor de parcurs. În  mod ideal, secţiunea  „What friends are talking about” ar urma să îmbunătăţească modul şi frecvenţa interacţiunilor cu prietenii activi pe Facebook, asigurând că actualizările şi comentariile lăsate de aceştia nu trec neobservate.

Momentan, afişată doar unui grup restrâns de utilizatori, noua secţiune din News Feed ar putea fi oferită tuturor utilizatorilor Facebook la o dată ulterioară, dacă testele desfăşurate dau rezultate mulţumitoare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult