Facebook va lansa în curând reclamele video în News Feed

09.05.2013
Facebook va lansa în curând reclamele video în News Feed

Dacă News Feed-ul Facebook este deja plin de poze sau texte enervante, ceea ce este oricum doar vina utilizatorului care insistă să aibă prieteni care partajează astfel de lucruri, acesta va deveni şi mai enervant începând din această vară, când vor fi lansate reclamele video. Iar de acestea utilizatorii se vor feri mai greu…

Facebook va lansa serviciul de publicitate în lunile care urmează, Financial Times afirmând că acestea vor apărea în News Feed începând cu luna iulie. Această nouă formă de publicitate, menită să aducă venituri suplimentare după un trimestru financiar care nu a dezamăgit dar nici nu a impresionat prea mult, va fi destinată iniţial partenerilor importanţi ai companiei, precum Coca Cola, Ford sau Unilever.

Conform Financial Times, reclamele video care vor fi inserate în News Feed vor avea o lungime de cel mult 15 secunde şi vor fi redate în mod automat. Acestea vor fi însă mai puţin deranjante decât ne-am aştepta, sunetul acestora fiind oprit în mod implicit şi necesitând activarea manuală de către utilizator. Pentru început, reclamele video vor fi discrete, în News Feed-ul utilizatorului urmând să fie afişată o singură reclamă pe zi, însă acest lucru nu este o garanţie pe termen lung.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News