Galaxy S4, HTC One, Xperia Tablet Z şi Huawei Ascend P6 – câştigători la premiile EISA 2013-2014

Galaxy S4, HTC One, Xperia Tablet Z şi Huawei Ascend P6 - câştigători la premiile EISA 2013-2014

Samsung, Sony, HTC şi Huawei sunt printre câştigătorii premiilor EISA de anul acesta, acordate pentru inovaţiile aduse în sfera dispozitivelor smartphone, tablete şi camere foto.

Adjudecând nu mai puţin de 3 premii diferite, Samsung punctează un câştig important la capitolul imagine. Dintre premianţi, telefonul Galaxy S4 a primit distincţia European Green Phone of 2013 – 2014, fiind apreciat pentru conţinutul scăzut de metale preţioase şi materiale toxice. Potrivit juriului EISA, Galaxy S4 este un exemplu de urmat pentru industrie, ce arată că dispozitivele smartphone cu ecrane mari pot fi produse fără impact major asupra mediului înconjurător.

Terminalul Samsung Galaxy S4 Mini a primit distincţia European Social Media 2013 – 2014, fiind descris de jurul EISA drept un smartphone bine construit, complet echipat şi accesibil, livrat cu un pachet cuprinzător de aplicaţii pentru socializare, spre exemplu Group Play, ChatON şi S Health.

Lansată în urmă cu puţin timp, camera foto Samsung Galaxy NX a fost recompensată cu distincţia European Photo Innovation of 2013 – 2014, în semn de apreciere pentru inovaţiile aduse în domeniul foto.

Galaxy S4, HTC One, Xperia Tablet Z şi Huawei Ascend P6 - nominalizaţi la premiile EISA 2013-2014

Foarte apreciat de utilizatori şi majoritatea publicaţiilor de specialitate, telefonul HTC One a fost recompensat cu distincţia European Advanced Smartphone, acordată în semn de apreciere pentru pachetul de facilităţi oferite: ecran Super LCD de 4.7 inch cu rezoluţie 1080p, difuzoare stereo frontale, procesor quad-core performant şi designul robust al carcasei realizată din aluminiu şlefuit.

Telefonul ultra-subţire al celor de la Huawei, Ascend P6, a primit distincţia European Consumer Smartphone 2013 – 2014 în apreciere pentru pachetul de dotări cuprinzător, oferit la un preţ atrăgător.

Chiar dacă a ratat premiile acordate la categoria smartphone, Sony a punctat o distincţie în cea a tabletelor. Astfel, Sony Xperia Tablet Z s-a ales cu distincţia European Tablet of 2013 – 2014, acordată în semn de apreciere pentru setul de dotări high-end (procesor quad-core din seria Snapdragon, 2GB memorie RAM şi ecran de 10.1 inch cu rezoluţie 1080p), acomodate într-o carcasă cu design ultra-subţire şi rezistent la apă.

Lista completă a premiilor EISA (European Imaging and Sound Association) poate fi consultată aici.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult