Gmail încearcă să atragă utilizatorii de Yahoo! şi Hotmail

Gmail încearcă să atragă utilizatorii de Yahoo! şi Hotmail

Obişnuiţi cu ritmul alert în care Google lansează o mulţime de funcţii noi pentru Gmail, nici nu mai e de mirare că la scurt timp după ultima ispravă echipa Gmail vine cu o nouă facilitate. De această dată este vorba de o funcţie care permite importarea mail-urilor şi a listelor de contacte din Yahoo, Live Mail (fostul Hotmail) şi AOL.

În acest fel, Google speră să-i atragă pe cei care folosesc în mod curent unul dintre cele trei servicii. Probabil mulţi ar fi dorit să treacă la Gmail şi până acum dar nu au făcut-o pentru că nu puteau renunţa la mesajele importante pe care le aveau în contul de Yahoo, Live Mail sau AOL. Acum, aceştia nu mai au nicio piedică.

Noua facilitate se va găsi în tab-ul Accounts and Import (până acum se numea doar Accounts) de la Settings. Google abia a început introducerea noii facilităţi, motiv pentru care aceasta nu apare deocamdată în toate conturile.

Gmail

Noua funcţie de import nu este valabilă doar la cele trei servicii concurente. Gmail va permite importul şi din alte conturi de mail online, respectiv prin POP3.

Gmail

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News