Go4it.ro, într-o nouă înfăţişare pe telefoanele mobile

Go4it.ro, într-o nouă înfăţişare pe telefoanele mobile

În 2011 s-au vândut mai multe smartphone-uri decât calculatoare. În 2012, doar smartphone-urile cu Android singure, se vor vinde, conform studiilor recente de piaţă, în mai multe exemplare decât bătrânele PC-uri. Este clar pentru oricine ca smartphone-urile, ca si tabletele, sunt pe un puternic trend ascendent şi că oamenii le preferă din ce în ce mai mult pentru browsing, reţele sociale şi multimedia.

Ca un site căruia îi stă bine cu tehnologia, Go4it trebuie să fie oricând la îndemâna cititorilor, inclusiv atunci când aceştia folosesc telefonul mobil. Şi, să fim sinceri, versiunea mobilă de până acum era puţin rămasă în urma vremurilor. Drept urmare, începând de astăzi, Go4it vă pune la dispoziţie o nouă versiune pentru telefoanele mobile.

Ce aduce nou

Noul Go4it pentru telefoane mobile, deşi nu are pretenţia de a fi copia fidelă a versiunii pentru desktop, oferă o experienţă mult mai bună cititorilor şi mai multe funcţii.

În primul rând, noul Go4it mobile este optimizat pentru telefoanele moderne, cu ecran mare. Paginile sunt automat formatate pentru a încăpea şi a arăta bine pe rezoluţia şi dimensiunea ecranului fiecărui telefon mobil.

Apoi, sunt disponibile alte funcţii importante ale site-ului, precum căutarea sau adăugarea comentariilor. Vechea versiune nu afişa comentariile la articole, în timp ce noua varianta nu doar că le afişează, dar permite şi adăugarea comentariilor direct de pe telefon.

În noua versiune Go4it pentru telefoane mobile ai acces rapid la principalele secţiuni ale site-ului. Butonul care afişează secţiunile este plasat în colţul din dreapta sus şi-ţi permite să intri rapid, de exemplu, în secţiunea dedicată telefoanelor mobile.

De asemenea, deşi noua versiune încarcă mai multe informaţii, am avut grijă să fie foarte bine optimizată pentru a se încărca rapid. Ştim cu toţii că o conexiune la Internet pe telefonul mobil poate fi destul de lentă uneori.

Doua versiuni pentru telefoane mobile

Vechea versiune mobile a Go4it va rămâne în continuare funcţională, în paralel cu cea nouă. În funcţie de telefonul pe care îl ai şi browser-ul pe care îl foloseşti, când vei intra pe go4it.ro vei fi redirecţionat fie către vechea versiune mobile, fie către cea nouă. De exemplu, daca intri de pe un telefon obişnuit, cu Opera Mini, vei fi redirecţionat către versiunea veche. Altfel, dacă intri de pe iPhone sau un telefon cu Android vei fi automat redirecţionat către noua variantă.

Poţi accesa şi direct oricare din cele doua versiuni Go4it mobile doreşti, tastând una din următoarele adrese în browser-ul telefonului:

  • m.go4it.ro – pentru varianta simplificată
  • mobile.go4it.ro – pentru nou lansata versiune

Orice feedback este binevenit. Dacă observaţi probleme, vă rugăm să ne spuneţi şi vom încerca să le remediem cât mai repede.

Go4it mobile

Go4it mobile

Go4it mobile

Go4it mobile

Urmărește Go4IT.ro pe Google News