Google a adăugat o nouă modalitate rapidă pentru crearea documentelor G Suite din orice web browser

26.10.2018
Google a adăugat o nouă modalitate rapidă pentru crearea documentelor G Suite din orice web browser

Documente text, formulare, tabele, prezentări şi chiar un nou website, pot fi create prin simpla tastare în bara de adrese a unui cuvânt cheie şi numele de domeniu .NEW

Anterior, pentru a crea un document Google Doc sau Sheet trebuia să navigăm mai întâi la aplicaţia web. Noua metodă ne scuteşte de acest pas şi funcţionează din orice browser, cu toate documentele suportate de aplicaţiile G Suite.

Documentele text pot fi create tastând adresele doc.new, docs.new sau document.new, configurate de Google pentru a funcţiona cu rol de scurtătură. Pentru tabele avem variantele sheet.new, sheets.new, sau spreadsheet.new.

Pentru slide-uri tastăm slide.new, slides.new, deck.new, sau presentation.new; Formularele sunt accesate folosind scurtăturile form.new sau forms.new, iar pentru a începe şablonul unui nou website folosim site.new, sites.ne, sau website.new.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult