Google adaugă peste 1000 de locuri turistice importante în Street View

14.06.2013
Google adaugă peste 1000 de locuri turistice importante în Street View

La sfârşitul lunii aprilie, Google a anunţat o actualizare masivă a imaginilor panoramice disponibile în cadrul serviciului Street View, pe lista ţârilor care s-au bucurat de atenţie figurând şi România. Compania a anunţat ieri o nouă actualizare pentru Street View, de data aceasta fiind vizate doar obiective şi locuri cu importantă turistică.

Cele peste 1000 de noi locuri care au fost parcurse de camerele panoramice Google sunt răspândite pe tot globul, compania neoferind însă o listă completă a obiectivelor turistice acoperite. Anunţul oferă doar o listă a celor mai interesante destinaţii, cum ar fi parcul zoologic sau portul turistic din Singapore, catedrala din Sevilla, canalele Copenhagăi sau stadionul Estádio Urbano Caldeira din Santos, Brazilia.

Actualizarea aduce nu doar imagini de ansamblu exterioare, ci permite şi admirarea interioarelor mai multor săli de concerte, muzee sau case memoriale din Statele Unite şi Canada. In plsu, comapnai menţionează şi o serie de zone destinate activităţilor sportive, singurul obiectiv menţionat fiind însă Valle Nevada din Chile. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News