Google Maps extinde acoperirea serviciului Street View

Google Maps extinde acoperirea serviciului Street View

Google a împrospătat locaţiile Street View ce pot fi explorate cu serviciul Maps şi a extins considerabil acoperirea acestora, adăugând noi colecţii de imagini panoramice, provenind din şi mai multe regiuni ale lumii.

Google Maps extinde masiv funcţionalitatea Street View

Actualizarea dublează practic colecţia de locaţii speciale, oferă un aspect proaspăt şi adus la zi pentru mai mult de 400000 Km de drumuri din toate regiunile lumii şi extinde locaţiile Street View pentru regiuni din Singaporte, Suedia, Tailanda, Taiwan, Italia, Marea Britanie, Danemarca, Norvegia, Macau, Statele Unite şi Canada. Suplimentar, au fost adăugate primele colecţii speciale de imagini pentru Japonia, Spania şi Africa de Sud, conţinând scene panoramice din locaţii faimoase şi destinaţii turistice. Din păcate pentru moment, lista ţărilor incluse în update nu include şi România.

Explorează oceanele planetei cu Google Street View

Îmbunătăţirile aduse serviciului Maps au făcut şi obiectul discursului ţinut de CEO-ul Google Erich Schmidt, cu ocazia conferinţei AllThingsD, acesta neratând ocazia de a face comparaţii cu serviciile similare oferite de Apple. Potrivit acestuia, alături de investiţiile masive făcute pentru aducerea serviciilor Google Maps la cele mai înalte standarde de calitate, Street View este un serviciu cheie pentru Google şi unul dintre principalele avantaje în faţa competiţiei prezentate de Apple. În încheiere, Erich Schmidt a sugerat că Apple nu ar fi trebuit să renunţe la serviciile Google Maps, iar liderii companiei descoperă abia acum prin greşeala făcută exact cât de dificilă poate fi crearea unui serviciu de hărţi cu acoperire globală.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video