Google Search nu va mai afişa mai mult de două rezultate principale care provin de la acelaşi website

07.06.2019
Google Search nu va mai afişa mai mult de două rezultate principale care provin de la acelaşi website

În încercarea de a oferi mai multă diversitate în paginile cu rezultate la căutări, Google restricţionează afişarea rezultatelor de top la numai două intrări pentru fiecare website.

În efect, prima pagină cu rezultate Google Search va include de acum şi site-uri evaluate de algoritmii motorului de căutare drept mai puţin importante, înlesnind accesul utilizatorilor la surse alternative de informaţii.

Totuşi, în situaţii excepţionale unde termenul de căutare folosit atrage mai multe rezultate foarte relevante, Google poate returna mai multe rezultate de top extrase de pe acelaşi website.

 

 

Noile reguli pentru afişarea rezultatelor Google Search se aplică la nivelul întregului domeniu web, orice site sau categorie de conţinut inclusă ca sub-domeniu pentru site-ul principal fiind considerată parte din acesta. Limita a două rezultate de top per căutare va fi ignorată doar dacă paginile descoperite sunt evaluate de algoritmii Google Search cu un grad foarte mare de relevanţă.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult