Instagram a adăugat opţiune Folllow pentru hashtag-uri

13.12.2017
Instagram a adăugat opţiune Folllow pentru hashtag-uri

Folosite pentru a descoperi conţinut pe diverse teme, hashtag-urile din reţeaua Instagram pot fi urmărite acum ca şi cum ar fi persoane reale, aducând în Feed-ul principal cele mai recente postări făcute de utilizatori din toată lumea.

Am putea spune că de acum nu mai este nevoie să căutăm în mod activ utilizatori Instagram la care să dăm follow pentru a fi la curent cu noutăţi din temele care ne interesează. În schimb, abonarea la hashtag-uri aduce automat ultimele postări şi storie-uri în centrul atenţiei, rămânând doar să interacţionăm cu cele care ne atrag atenţia şi eventual să dăm follow pentru a-l urmări şi în continuare pe autorul acestora.  

Venind în ajutorul celor cu mai puţină inspiraţie, Instagram pune la dispoziţie liste cu hashtag-uri populare urmărite de alte persoane, din care le putem alege pe cele care ne interesează. Mai târziu, putem da Unfollow celora care se dovedesc neinteresante.

Ca şi până acum, utilizatorii şi hashtag-urile la care am dat Follow pot fi ascunse de priviri indiscrete setând contul de Instagram în modul privat, lăsând acces doar celora la care am aprobat în prealabil solicitările pentru Follow.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult