Instagram confirmă probleme de conectare. Unii utilizatori au fost suspendați fără motiv

31.10.2022
Instagram confirmă probleme de conectare. Unii utilizatori au fost suspendați fără motiv

Instagram vine să îngroașe lista platformelor care s-au confruntat recent cu probleme de funcționare, Whats App consemnând una dintre cele mai lungi perioade de nefuncționare din istorie.

„Suntem conștienți că unii dintre voi întâmpinați probleme în accesarea contului dvs. de Instagram”, se arată într-un comunicat din contul de comunicații al companiei pe Twitter. „Ne analizăm și ne cerem scuze pentru inconvenient.”

Nemulțumirile utilizatorilor Instagram au apărut mai întâi pe Twitter, problemele semnalate fiind dintre cele mai grave:

„Contul meu de Instagram a fost suspendat fără niciun motiv, nici măcar o notificare, mi-au dat jos contul 🙁 Am ca toată lumea ani de fotografii acolo, literalmente nu pot să le recuperez, vreau un motiv!!!!!!!!”, a scris pe Twitter o alta.

Momentan, problema nu este recunoscută oficial de administratorii Instagram, cu atât mai puțin rezolvată.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult