Instagram oferă noi facilităţi pentru gestionarea comentariilor

28.09.2017
Instagram oferă noi facilităţi pentru gestionarea comentariilor

Reţeaua Instagram sărbătoreşte depăşirea pragului de 800 milioane utilizatori anunţând noi setări pentru administrarea comentariilor.

De acum, utilizatorii Instagram au opţiunea de a restrânge accesul pentru postarea de comentarii selectând manual persoane din lista celor care îi urmăresc, evitând situaţii în care pozele distribuite atrag comentarii nepotrivite lăsate de persoane străine. Alternativ, putem bloca selectiv persoanele devenite incomode.

Alături de o colecţie extinsă de stickere pentru imagini, o altă noutate este opţiunea pentru raportare anonimă a stream-urilor video găzduite de utilizatori care ar putea avea nevoie de asistenţă psihiatrică. Instagram va arăta persoanei vizate un mesaj de informare cu numere de telefon la care pot apela pentru a cere ajutor, sugestii de urmat şi opţiunea apelării sau trimiterii unui mesaj SMS către o persoană apropiată.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult