Instagram va permite creatorilor să adauge moderatori în sesiunile Live Video și Stories-uri

15.11.2021
Instagram va permite creatorilor să adauge moderatori în sesiunile Live Video și Stories-uri

Într-o nouă încercare de a convinge creatorii de conținut să petreacă mai mult timp pe platformă, Instagram adaugă noi opțiuni pentru includerea de moderatori în transmisiunile Live Video și Stories-uri, cu acces la comentarii și like-urile acordate de spectatori.

Instagram vine în ajutorul creatorilor și vedetelor cu foarte mulți urmăritori, permițând acestora să desemneze una sau mai multe persoane de încredere pentru rolul de moderatori, care vor putea citi și răspunde la comentarii în numele lor.

moderatori Instagram

Deși este puțin probabil ca includerea acestor ajutoare să rezolve problema mesajelor care se pierd fără a fi văzute, în fluxul prea mare de comentarii generat în live-urile cu foarte mulți urmăritori, măcar experiența avută ar putea deveni mai puțin haotică. Selectați din lista “who’s watching”, moderatorii vor putea inclusiv să intervină pentru dezactivarea comentariilor și a solicitărilor de Live primite din partea altor spectatori.

Până acum, doar gazda sesiunii Live Video avea la dispoziție opțiuni de moderare, administrarea transmisiunilor cu foarte mulți spectatori devenind problematică uneori.

moderatori Instagram

În schimb, pentru fanii vedetelor Instagram care apelează la moderatori veștile nu sunt neapărat bune. Spre exemplu, nu poți ști dacă răspunsul primit la mesajul tău chiar vine de la vedeta pe care o urmărești, sau de la unul dintre „ajutoarele” care au luat rolul de moderator.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult