Tinder adaugă opțiune live video pentru flirt one-on-one cu ispitele pe care chiar vrei să le agăți

06.05.2020
Tinder adaugă opțiune live video pentru flirt one-on-one cu ispitele pe care chiar vrei să le agăți

Ținând pasul cu compețiția, Tinder adaugă opțiune live video pentru flirt one-on-one între utilizatorii rețelei de dating.

Dând vestea printr-un comunicat de presă, proprietarul Tinder Match Group dezvăluie că aplicația sa de mobil va ava în curând și opțiune de chat live video, disponibilă deocamdată doar în modul one-on-one, administratorii dorind să evite pe cât posibil proliferarea serviciilor de videochat în cadrul rețelei de dating.

Probabil că actuala pandemie COVID-19 va ajuta rețeaua să-și crească numărul de participanți, opțiunea live video venind doar să ajute interacțiunile la distanță între utilizatori.

Fără îndoială, adăugarea suportului pentru videochat va fi una dintre cele mai importante adiții din istoria rețelei de dating, transformând Tinder dintr-o platformă axată pe socializare indirectă, cu poze de profil și descrieri alese cu grijă, într-un mediu mult mai dinamic unde poți comunica direct și imediat cu persoanele de care ești interesat.

Vestea adăugării opțiunii pentru video chat vide la scurt timp după ce Tinder a anunțat că oferă gratuit Passport, opţiunea care îţi permite să flirtezi cu oricine din lume, fără a fi limitat de locația ta geografică. Rezervată în mod normal pachetelor Gold sau Plus, opţiunea Passport permite plasarea „acului” pe orice oraş sau locaţie de pe hartă, pentru a vizualiza şi încerca potriviri cu utilizatorii Tinder din zona respectivă.

Având în vedere faptul că majoritatea oamenilor stau acasă, iar tendința socială este de continuare a izolării și desfășurarea activităților în mod cât mai distanțat, măsurile luate de Tinder în sensul înlesnirii interacțiunilor la distanță vine într-un moment cât se poate de prielnic, rețeaua de socializare având de câștigat pe termen lung.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video