Intagram simplifică modul în care poți răspunde la mesaje private

01.04.2022
Intagram simplifică modul în care poți răspunde la mesaje private

Meta a anunțat mai multe îmbunătățiri vizând gestionarea mesajelor primite pe Instagram.

Aplicația Instagram primește câteva îmbunătățiri importante, permițând utilizatorilor să răspundă la mesajele private pe măsură ce sunt recepționate, fără a mai părăsi feed-ul de conținut principal.

O altă noutate vizează distribuirea postărilor. De acum, trebuie doar să ții apăsat butonul Share afișat în dreptul oricărei postări, pentru a vedea o listă cu cei mai apropiați prieteni, către care poți distribui postarea respectivă fără a mai pierde timp căutând-ui în lista de contacte.

Tot la capitolul modificărilor gândite să crească frecvența distribuirilor pe Instagram, utilizatorii vor putea să dea share direct melodiilor preferate pe Apple Music, Amazon Music sau Spotify, acestea apărând pentru urmăritorii de pe Instagram ca și mostre audio.

Până acum, pentru a răspunde unui DM primit pe Instagram trebuia să oprești activitatea desfășurată și se te îndrepți către secțiunea Inbox, motiv suficient pentru mulți utilizatori să amâne pentru cât mai mult timp inspectarea mesajelor primite de la fani și urmăritori, sau, să le ignore cu totul. De acum, totul devine mult mai simplu, solicitările pentru mesaje DM fiind anunțate cu o simplă notificare, cu opțiunea de a răspunde imediat.

O altă noutate Instagram este „împrumutată” direct de la Facebook Messenger, luând forma unei opțiuni pentru trimiterea de mesaje „silențioase” care nu sunt anunțate prin afișarea unei alerte de notificare. Facilitatea poate fi deosebit de utilă în momentele când ai vrea să trimiți un mesaj într-un moment potențial nepotrivit (ex. târziu în noapte), fără a deranja persoana de la celălalt capăt cu încă o alertă de notificare.

Instagram introduce, de asemenea, o nouă temă de chat lo-fi și capacitatea de a trimite sondaje în mesaje de grup, împrumutând din nou de la Messenger.

Noile funcții ale Instagram sunt lansate „în anumite țări”, extinderea la nivel global putând dura câteva săptămâni.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult