Interfaţa Google Search pentru terminale mobile s-a îmbogăţit cu opţiuni noi

17.04.2013
Interfaţa Google Search pentru terminale mobile s-a îmbogăţit cu opţiuni noi

Pentru cei care preferă interfaţa Web optimizată pentru terminalele mobile a motorului de căutare Google, compania a lansat o actualizare care oferă o serie de opţiuni utile pentru accesarea mai rapidă a anumitor tipuri de conţinut sau pentru accesarea directă a unor secţiuni importante ale unor site-uri.

Prima dintre acestea este Quick View, care permite afişarea într-o fereastră separată a conţinutului relevant oferit de site-uri fără a părăsi pagina de rezultate. În acest moment, butonul Quick View este implementat doar pe versiune în limba engleză a site-ului Wikipedia, însă compania promite că va extinde această opţiune şi pentru alte site-uri importante, existând şi posibilitatea înscrierii manuale pe această listă.

Cea de-a doua opţiune lansată este Quick Links, aceasta deschizând în mod automat secţiunile interesante ale site-urilor importante pentru accesarea rapidă a conţinutului popular. Această opţiune oferă şi posibilitatea de căutare în cadrul conţinutului găzduit de site, eliminat necesitatea completării manuale a parametrului „site:xxxx.xx”.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News