Microsoft SkyDrive primeşte funcţie photo sharing

31.05.2012
Microsoft SkyDrive primeşte funcţie photo sharing

La doar o lună după lansarea pentru platformele Windows şi OS X, Microsoft aduce îmbunătăţiri serviciului SkyDrive de stocare „in cloud”.

Microsoft SkyDrive photo sharing

Anticipând lansarea noii versiuni Windows 8 Consumer Preview, Microsoft a adăugat o funcţie photo sharing, ce permite utilizatorilor să vizioneze albume de fotografii de pe orice dispozitiv ataşat contului SkyDrive, folosind chiar aplicaţia de vizualizare a imaginilor inclusă cu sistemul de operare.

Mai mult decât atât, limita maximă pentru numărul de fişiere ce pot fi sincronizate cu serviciul SkyDrive a fost crescută de la 150.000, la 10 milioane.

În răspuns la criticile primite din partea utilizatorilor de sisteme Apple Mac OS X, Microsoft a dezactivat afişarea iconiţei SkyDrive în dock, atunci când serviciul este activ.

Pachetele de actualizare pentru noua versiune SkyDrive sunt puse la dispoziţie pentru download şi instalare automată pe dispozitivele compatibile, începând de astăzi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult