OnePlus 10T poate fi rupt cu mâna goală. VIDEO

18.08.2022
OnePlus 10T poate fi rupt cu mâna goală. VIDEO

Deși OnePlus 10T nu este succesorul oficial al versiunii 10 Pro, noul model se aseamănă versiunii mai scumpe cel puțin într-un aspect esențial.

Nu este clar dacă de vină este prețul mai mic, sau inginerii OnePlus au ales pur și simplu să ignore neajunsurile expuse la versiunea mai scumpă, însă nici OnePlus 10T  nu reușește să treacă de celebrul bend test, ținut pe canalul YouTube JerryRigEverything.

Cel mai nou clip de teste de rezistență extremă este dedicat lui OnePlus 10T, noul model de buget al brandului pentru 2022. Dacă inițial, verificările încep promițător, cel mai nou telefon OnePlus demonstrând o protecție medie împotriva zgârieturilor, testul de îndoire se termină în mod spectaculos cu ruperea telefonului în două. Interesant este că zona de rupere este aceeași ca la modelul OnePlus 10 Pro, chiar sub insula camerei foto. În mod clar, cele două produse au asemănări interne, structurale, care duc mai departe de aspectul exterior.

Chiar dacă sunt realizate din sticlă și metal, la fel ca multe dintre cele mai solide telefoane de pe piață, atât OnePlus 10 Pro dar și versiunea nou lansată, 10T, nu par să fie gândite pentru a rezista unei utilizări abuzive. Telefonul efectiv se rupe dacă pui presiune asupra lui, fiind absolut irecuperabil în urma procesului. Astfel, dacă ții telefonul în buzunarul din spate și te așezi pe el, s-ar putea să ai o surpriză neplăcută.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult