OnePlus lansează căștile Nord Buds CE, înaintea vârfului de gamă OnePlus 10

02.08.2022
OnePlus lansează căștile Nord Buds CE, înaintea vârfului de gamă OnePlus 10

În ciuda tuturor așteptărilor, noua gamă de accesorii OnePlus pere să rezolve multe dintre problemele seriei anterioare.

Anunțat pentru piața din India cu prețul de 30 dolari, noul accesoriu Nord Buds CE ar putea fi cea mai bună soluție pentru un set de căști nu coarte costisitor, dar capabil să livreze o bună calitate audio.

Căștile OnePlus Nord Buds CE sunt chiar mai ieftine decât seria OnePlus Nord, lansate pentru piața din SUA în urmă cu câteva luni. Dar, din moment ce  căștile OnePlus Nord Buds sunt deja relativ ieftine (40 USD), este puțin probabil ca  seria OnePlus Nord CE  să aibă un  impact mai mare asupra utilizatorilor.

Revenind la specificațiile OnePlus Nord CE, noile căști audio ar trebui să fie rezistente la apă și transpirație (certificare IPX4) și să accepte atât formatele audio AAC, cât și SBC. Raza wireless este de aproximativ 10 metri și vin cu suport Bluetooth 5.2.

Optimizate pentru dimensiuni și greutate cât mai redusă, căștile ar trebui să ofere cel puțin 4.5 ore de redare audio, sau 3 ore la preluarea apelurilor de voce.

Căștile vin cu propria carcasă de încărcare, în două versiuni de culoare – Moonlight White și Misty Grey. Prețul nu ar trebui să fie cu mult mai mare decât nivelul cerut pentru actuala generație de căști, compatibile cu  formatele audio AAC, cât și SBC. Raza wireless este de aproximativ 10 metri și vine cu suport Bluetooth 5.2.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult