OnlyFans inaugurează un magazin online cu produse oferite de vedetele platformei

18.11.2022
OnlyFans inaugurează un magazin online cu produse oferite de vedetele platformei
foto: store.onlyfans.com

OnlyFans lansează un magazin online de unde utilizatorii vor putea comanda produse personalizate oferite de vedetele preferate.

Platforma de divertisment pentru adulți va permite creatorilor OnlyFans să includă un link către magazine online cu produse personalizate. Serviciile vor fi intermediate de Spring, o platformă de comerț electronic. Vedetele platformei care sunt interesate de acest serviciu sunt îndrumate pe site-ul Spring Store, unde pot crea articole personalizate cum ar fi sticle de apă, autocolante, puzzle-uri și îmbrăcăminte. Mai departe, Spring se va ocupa cu procesarea și livrarea comenzilor primite.

De asemenea, vedetele OnlyFans pot pune în magazin și produse pe care le-au realizat personal.

OnlyFans nu este singura platformă de conținut care încearcă să-și suplimenteze veniturile prin introducerea serviciilor de comerț electronic. Un alt exemplu este YouTube, platforma permițând creatorilor cu număr suficient de mare de urmăritori să-și rotunjească veniturile din vânzarea de produse și suveniruri prin link-uri atașate la clipurile distribuite.

OnlyFans impune un comision de 20% pe vânzările realizate de creatorii care încarcă poze și clipuri video teme pornografice. În schimb, utilizatorii plătesc un abonament lunar între 5 și 50 USD pentru a le viziona.

Anul trecut, compania a lansat și platforma de streaming OnlyFans TV, sau OFTV, unde abonații pot urmări seriale sau alte videoclipuri încărcate de creatorii platformei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult