OnlyFans s-a răzgândit: nu va mai bloca conținutul sexual

26.08.2021
OnlyFans s-a răzgândit: nu va mai bloca conținutul sexual

La numai câteva zile după ce Bloomberg raporta asupra unor zvonuri că OnlyFans va bloca materialele cu caracter sexual de pe platforma sa și inevitabila confirmare oficială, compania din spatele serviciului de conținut contra cost pare să se fi răzgândit. Un mesaj publicat pe contul oficial de Twitter OnlyFans asigură creatorii de conținut că schimbările plănuite pentru platformă nu vor mai avea loc, și cp mai multe clarificări vor apărea în viitorul apropiat.

OnlyFans a „suspendat” planurile pentru schimbările de pe platformă

„Mulțumim tuturor pentru că v-ați făcut auziți.

Am primit asigurările necesare pentru a oferi suportul necesar comunității noastre diverse de creatori și am suspendat planurile pentru schimbarea de politici interne de pe 1 octombrie.

OnlyFans susține incluziunea și vom continua să oferim un cămin pentru toți creatorii”, este mesajul oficial al companiei.

Acest mesaj nu este însă unul care să inspire foarte multă încredere în rândul creatorilor de conținut care în urmă cu doar câteva zile erau amenințați că vor fi blocați de pe platformă, întrucât brusc, conținutul pe care îl ofereau acolo, devenea inacceptabil.

De asemenea, faptul că planurile au fost „suspendate” și nu „anulate”, sugerează că planul este în continuare pe poziții, însă a fost amânat pentru o altă dată, timp în care OnlyFans va putea să comunice mai clar ce se va întâmpla și probabil să ofere o soluție pentru creatorii de conținut care ar putea fi afectați.

Totuși, modul în care a gestionat această situație ar putea să ducă la plecarea voluntară a creatorilor de conținut, care ar putea căuta o platformă care să inspire mai multă încredere pe termen lung.

De curând, planurile OnlyFans pentru a se depărta de conținutul sexual explicit au fost clare, compania lansând aplicația OFTV pentru platformele mobile, unde poate fi accesat doar conținut „Safe For Work”, gratuit.

via: Android Police

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult