OnlyFans are acum o aplicație de mobil pe care oferă conținut gratuit

17.08.2021
OnlyFans are acum o aplicație de mobil pe care oferă conținut gratuit

Platforma OnlyFans s-a remarcat prin conținutul pentru adulți pe care mulți dintre utilizatorii săi îl oferă pe profilurile personale, însă compania are planuri de a-și lărgi orizonturile și în alte direcții. Chiar dacă aparent există de mai multă vreme, OnlyFans abia acum începe să promoveze aplicația de mobil OFTV (OnlyFans TV), disponibilă în AppStore pe iOS și Google Play Store pe Android. Spre diferență de platforma standard, accesibilă din browser, accesul la conținutul de pe OFTV este gratuit.

Conținutul de pe OnlyFans TV este gratuit

Desigur, OFTV are un nume diferit special pentru a se diferenția de platforma standard. Compania spune că pentru a putea lansa aplicația pe platformele mobile, a trebuit să limiteze conținutul disponibil pe aceasta. Astfel, de pe OFTV nu vei putea accesa nudurile creatorilor de conținut. Platforma video conține tot felul de clipuri, de la interviuri și vlog-uri, la podcast-uri și show-uri de cooking. Toate sunt însă „safe for work”, fără nuditate.

Mulți dintre creatorii de conținut de pe OFTV au și conturi de OnlyFans pe care vând fotografii și clipuri video pentru adulți, dar pe OFTV conținutul este foarte „curat”. Printre cei care publică conținut de acest gen se numără și fost actriță de filme pentru adulți Mia Khalifa sau actrița Bella Thorne. Există chiar și o serie originală OFTV numită Unlocked, care poate fi accesată pe OFTV.

Peste 800 de clipuri se regăsesc momentan pe această platformă, complet gratuit, fără planuri de monetizare pe bază de abonament sau cu reclame. Cu siguranță, modelul de business ales pentru OFTV este oferirea de conținut gratuit cu creatorii de conținut, în speranța că o parte dintre utilizatori se vor abona la conturile de OnlyFans ale acestora.

În decembrie, platforma OnlyFans deținea 1 milion de creatori de conținut și 85 de milioane de utilizatori care plătesc pentru aceștia. Încasările totale erau de 2 miliarde pe an la acel moment, din care OnlyFans oprește 20%.

sursa: Bloomberg, Download iOS, Download Android

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult