Orange a avut cea mai mare viteză de descărcare a datelor în cel de-al doilea trimestru, potrivit ANCOM

Autori: Adrian Popa, George Adrian Olteanu 09.08.2016
Orange a avut cea mai mare viteză de descărcare a datelor în cel de-al doilea trimestru, potrivit ANCOM
Orange, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a revenit în al doilea trimestru pe primul loc în topul celor mai mari viteze de descărcare a datelor pentru serviciile de internet mobil pentru clienţii cu abonament, şi a fost la un pas de a fi lider absolut din punct de vedere al vitezelor, clasându-se pe primul loc în 7 din cele 8 categorii măsurate de platforma netograf.ro operată de Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), pe baza testelor realizate de utilizatori.
 
Cu o viteză medie de descărcare (download) a datelor de 40,16 Mbps în interiorul clădirilor (indoor) şi de 48,82 Mbps în exterior (outdoor), Orange a avut cea mai bună performanţă de pe piaţă pe segmentul de abonamente, conform datelor ANCOM. În primul trimestru compania pierduse primul loc în faţa Vodafone.
 
 
În ce priveşte viteza de încărcare a datelor, Orange s-a clasat pe primul loc în trei din cele patru teste de pe platforma netograf.ro, clasându-se pe al doilea loc, după Vodafone, doar la viteza de încărcare a datelor în exterior pe segmentul clienţilor cu cartele preplătite.
 
Citeşte continuarea în ZF >>>