Orange a micşorat preţurile pentru Internetul mobil

Orange a micşorat preţurile pentru Internetul mobil

Orange a redus tarifele şi a majorat limita traficului inclus pentru abonamentele de acces mobil la Internet, intenţionând să atace astfel – cu preţuri mai mici şi avantajul mobilităţii, baza de clienţi a unor companii ca RCS&RDS, UPC sau Romtelecom.

În contextul maturizării pieţei de telefonie mobilă şi al plafonării veniturilor din serviciile de voce, serviciile de date devin principalul teatru de luptă între operatori.

Orange Logo

„Prin aceste oferte, încercăm sa ne extindem numărul şi tipul de clienţi pentru serviciile de date, una din ţintele noastre fiind şi utilizatorii de soluţii de acces fix la Internet”, a declarat pentru ZF Ciprian Raglean, directorul diviziei de Business al Orange.

Operatorul a redus preţul abonamentelor de acces mobil la Internet la 10 euro pe lună, odată cu lansarea planului tarifar Internet Unlimited Start, care include un trafic lunar de 1,5 GB la viteze de până la 3,6 Mbps. Orange este concurat puternic de Vodafone, care oferă un abonament de acces mobil la web, cu un tarif de 9 euro pe lună. Vodafone va anunţa mâine schimbări în oferta sa de servicii de date mobile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News