Orange oferă acces la internet cu viteze 4G+ de până la 375 Mbps

16.03.2016
Orange oferă acces la internet cu viteze 4G+ de până la 375 Mbps

Orange România a îmbunătăţit oferta de sericii pentru acces la internet mobil, oferind clienţilor posibilitatea de a experimenta viteze de până la 375 Mbps, prin reţeaua sa 4G+.

Noile viteze 4G+ sunt pot fi atinse folosind terminalele Samsung Galaxy S7 şi Samsung Galaxy S7 edge şi pot fi testate de clienţi în patru Orange shop-uri din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi. Orange demonstrează astfel capacitatea reţelei sale 4G. Lansată în urmă cu doi ani, reţeaua 4G+ a Orange România este prezentă în 13 oraşe din ţară, unde oferă viteze de până la 300 Mbps.

În cadrul sesiunii de demonstraţii deschise astăzi, Orange îşi măreşte vitezele 4G+ de la 300 până la 375 Mbps în magazinele menţionate, folosind capabilităţile obţinute în urma procesului continuu de extindere şi modernizare, precum şi prin utilizarea optimă a spectrului radio achiziţionat în urma licitaţiei din 2012. Acesta îi permite să îmbine 3 benzi de frecvenţă prin tehnologia LTE Advanced – Triple Carrier Aggregation (3CA), faţă de 2 benzi de frecvenţă utilizate pentru a oferi până acum viteze de până la 300 Mbps.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult