Pornhub lansează Premium Lovers, un abonament special pentru cupluri

17.06.2020
Pornhub lansează Premium Lovers, un abonament special pentru cupluri

După ce au oferit acces gratuit la serviciul de conținut Premium, administratorii Pornhub devin creativi în ce privește oferta de abonamente, anunțând un nou pachet special pentru cupluri.

În timp ce pentru alte industrii reprezintă o amenințare existențială, pandemia COVID-19 este o oportunitate de creștere pentru business-urile cu servicii compatibile cu, sau care susțin, distanțarea socială.

Mai vizitată ca oricând în vremurile pre-COVID, platforma Pornhub lansează Premium Lovers, un abonament pentru cupluri care oferă toate avantajele pachetului Pornhub Premium, plus posibilitatea de a salva un „lover’s playlist” cu clipurile preferate, accesibil și partenerului.

Abonații Premium Lovers pot opta și pentru a primi sugestii de clipuri video care țin cont de preferințele ambelor parteneri.

Ideea de abonamente Pornhub pentru cupluri a apărut după ce site-ul a derulat un sondaj la care au participat mii de utilizatori premium, constatând că 64% dintre respondenți doreau să afle mai multe despre preferințele partenerului lor, iar 68% sunt de părere că înțelegerea fanteziilor partenerului lor poate avea un impact pozitiv asupra relației.

Potrivit Corey Price, vicepreședinte Pornhub, există și alte studii independente care arată că perechile care urmăresc clipuri pornografice împreună (mai degrabă decât separat sau în secret) au o viață sexuală mai împlinită.

Am decis să introducem abonamentele Premium Lovers pentru a oferi cuplurilor o opțiune care nu doar că poate ajuta la „condimentarea” relațiilor lor în carantină, ci și pentru a ajuta fiecare partener să afle mai mult despre iubitul lor la nivel sexual”, a spus Price într-un comunicat de presă. „Cuplurile care joacă împreună, rămân împreună”.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult