Retailul pe WhatsApp: Un vânzător a primit de la o clientă imagini sugestive, pentru a-i oferi un discount la un produs

Retailul pe WhatsApp: Un vânzător a primit de la o clientă imagini sugestive, pentru a-i oferi un discount la un produs
Companiile şi vânzătorii de tot felul încearcă să ajungă la consumatori prin toate căile posibile, iar WhatsApp, care are aproape 1 miliard de utilizatori activi în fiecare lună, este o platformă care nu poate fi ignorată. Dar când decizi să vinzi pe căi mai puţin folosite produse şi servicii, nu este exclus să ai parte de suprize. Asta a descoperit un tânăr de 31 de ani care a fost contactat de o clientă pentru a cumpăra o bandă de alergare. 
 
Citeşte şi: Se pare că WhatsApp lucrează la aplicaţii native pentru Windows şi Mac OS
 
Lee Kucia, care a postat un anunţ de vânzare pentru o bandă de alergare prin site-ul Gumtree, a intrat în contact prin intermediul WhatsApp cu o clientă interesată de produs. După câteva mesaje despre produs, femeia i-a trimis, pe neaşteptate, o imagine cu fundul său, apoi l-a întrebat pe Lee ce ar putea face pentru un discount. 
 
 
După aceea, femeia, care este măritată, l-a întrebat dacă este interesat de sex, în schimbul unei reduceri de preţ. Kucia i-a spus că se vede cu cineva, dar femeia nu s-a dat bătută. „Nici măcar o sesiune bună nu te interesează?”, i-a scris ea. Pentru ca femeia să înceteze, bărbatul a spus că este gay, iar abia atunci a scăpat de clienta dornică de sex. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult