Samsung amână programul Android 14 beta pentru Galaxy S23

03.08.2023
Samsung amână programul Android 14 beta pentru Galaxy S23

Utilizatorii Galaxy S23 urmau să primească începând de astăzi acces pentru instalare Android 14 beta, cu One UI 6.0. Doar că Samsung a stopat distribuția noului firmware de test.

Aparent, numărul de bug-uri Android 14 cu One UI 6.0 încât, dacă firmware-ul ar fi distribuit pe canalele de testare Beta, ar putea leza imaginea companiei, prin experiența nesatisfăcătoare oferită fanilor Samsung.

Cert este că firmware-ul Android 14 beta a fost publicat pentru unele telefoane Android de top de la Google, OnePlus, Xiaomi și Nothing Phone, Samsung rămânând ca un „întârziat”. Totuși, dacă alegerea făcută este cea corectă, situația ar putea evolua până la urmă în avantajul sud-coreenilor.

Aparent, Galaxy S23, Galaxy A34 și Galaxy A54 ar fi trebuit să obțină Android 14 în a doua săptămână a lunii august. Însă modificările aduse site-ului Samsung au indicat că One UI 6 va veni în SUA și India abia după lansarea pentru Germania.

Android 14 va aduce o serie de noi modificări, inclusiv o mai bună gestionare a aplicațiilor de fundal, permițând utilizatorilor să mute conținutul între aplicații fără a fi nevoie să acceseze fiecare aplicație în parte, un ecran de blocare mai personalizabil și noi funcții de confidențialitate și securitate.

Jocul de actualizare a software-ului de la Samsung este pe măsură, compania oferind mai mulți ani de asistență decât Google și acces la actualizări lunare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult