Samsung promite să livreze mai multe telefoane Galaxy A cu protecție la apă în 2022

01.12.2021
Samsung promite să livreze mai multe telefoane Galaxy A cu protecție la apă în 2022

Până acum, Samsung și-a diferențiat oferta de telefoane-flagship de modele Galaxy A ceva mai accesibile nu doar prin specificațiile tehnice și calitatea finisajelor, dar și prin dotări mai puțin vizibile precum protecție la apă.

În mod ideal, proiectarea carcasei unui smartphone pentru a oferi protecție împotriva pătrunderii de apă și praf nu modifică deloc aspectul exterior, toate modificările regăsindu-se în alegeri precum butoane, difuzoare și mufe prevăzute cu garnituri de etanșare. În mod ideal, posesorul unui telefon Samsung Galaxy nu va avea niciodată de aceste previziuni obținute cu costuri suplimentare. Așa că, de ce să nu omiți aceste dotări pentru anumite modele de telefoane? Deși modeste, economiile designului neetanș sunt amplificate proporțional cu numărul de telefoane vândute, potențial, până la sume considerabile de bani.

Din fericire pentru consumatorii de rând, competiția dintre producătorii smartphone vine să tranșeze și acest subiect, determinând Samsung să livreze protecția la apă ca dotare standard, pentru a nu rămâne în dezavantaj față de brandurile smartphone mai puțin cunoscute.

Potrivit zvonurilor încă neconfirmate, cel puțin patru modele Galaxy A pregătite pentru anul 2022 vor fi livrate în carcase prevăzute cu protecție ala apă, certificate IP64. Printre acestea, noile modele Galaxy A73 și A53, urmate de versiuni mai puțin costisitoare precum Galaxy A33.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult