Samsung pregătește Galaxy A33 5G, alternativă mai ieftină pentru modelul A53

03.11.2021
Samsung pregătește Galaxy A33 5G, alternativă mai ieftină pentru modelul A53

Cunoscut deocamdată doar din zvonuri, Galaxy A33 5G va fi o alternativă mai puțin costisitoare pentru Galaxy A53, ambele urmând să fie dezvăluite în perioada ianuarie-februarie 2022.

Înlocuitor pentru modelul Galaxy A32 5G lansat în luna ianuarie 2022, noul A33 ar urma să fie disponibil în versiunile de culoare, albastru-deschis, alb și negru, respectiv portocaliu, cea din urmă înlocuind opțiunea violet disponibilă cu actuala generație Galaxy A.

O altă informație interesantă este aceea că Galaxy A33 va fi cel mai probabil lansat doar în versiune 5G, Samsung renunțând cel puțin parțial la oferta de telefoane 4G.

Cât despre alternativa ceva mai premium, Galaxy A53, acesta va avea același opțiuni de culoare însă vine cu dotări mult mai interesante: ecran Full HD+ Super AMOLED de 120Hz, cameră principală de 64MP, cameră ultra-wide de 12MP și o cameră macro de 5MP.

Din păcate, pentru mai multe detalii despre specificațiile Galaxy A33 și Galaxy A53 va trebui să așteptăm noi dezvăluiri, zvonurile circulate despre acestea fiind cam „subțiri”, deocamdată.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult