Seenow sau cum vezi filme şi programe pe tabletele Samsung

16.12.2011
Seenow sau cum vezi filme şi programe pe tabletele Samsung

Creată de compania Direct One în colaborare cu Samsung Electronics România, aplicaţia Seenow a fost lansată în premieră în ţara noastră. Ea ruleză momentan pe tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 şi oferă utilizatorilor acces contra cost la posturi de televiziune, emisiuni şi filme. Ulterior, aplicaţia va suporta şi alte tablete şi smartphone-uri Samsung, urmând să fie disponibilă din luna ianuarie pe Android Market şi Samsung Apps.

Seenow, o aplicaţie Direct One

Aplicaţia Seenow oferă streaming în timp real pentru 13 posturi TV româneşti. Printre acestea se numără B1TV, Kanal D, Realitatea TV, The Money Channel, Kiss TV şi UTV. În lunile următoare vor fi adăugate încă 8 posturi în grilă. Pe lângă posturi TV, utilizatorii au acces la filme, documentare şi seriale. Anumite secţiuni, cum ar fi cea pentru Documentare, sunt disponibile pe bază de abonament lunar. Iniţial vor fi disponibile 20 de documentare, iar 10 vor fi schimbate în fiecare lună.

Seenow rulează momentan doar pe Samsung Galaxy Tab 10.1

Filmele pot fi vizionalte cu plata per titlu. Costul închirierii virtuale a unui film este de 0,90 €, iar vizionarea se poate realiza de mai multe ori pe parcursul a 48 de ore. Serviciul Seenow este de tip preplătit, utilizatorii încărcând credit în cont prin intermediul SMS-urilor. Calitatea imaginii este standard definition. Această soluţie a fost aleasă pentru a păstra lăţimea de bandă folosite în limite decente şi pentru că studiourile de film protejează conţinutul HD. Mai jos găsiţi un scurt test video cu aplicaţia Seenow. Posesorii de tablete Samsung Galaxy Tab 10.1 o pot descărca gratuit de aici.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News