Și Tinder va avea mod Incognito. Cum funcționează

07.02.2023
Și Tinder va avea mod Incognito. Cum funcționează

Spre deosebire de Chrome sau alte web browsere, sesiunile Tinder pornite în modul Incognito sunt ascunse pentru ceilalți utilizatori ai platformei, nu iubitul/iubita care ar putea verifica telefonul.

Anunțată cu în pregătire de Valentine’s Day, noua facilitate oferită de Tinder are scopul de a proteja intimitatea amatorilor de întâlniri ceva mai timizi, asigurând că profilul de utilizator este vizibil doar pentru persoanele pe care le plac. Potrivit administratorului Match Group, această funcție este doar cu un pas înainte de ascunderea completă a profilului de Tinder.

Astfel, doar persoanele ale căror profiluri l-ați vizionat deja și aprobat folosind gestul swipe-up vă vor vedea în recomandările lor. Acest lucru ar trebui să vă ofere un control mai granular asupra vizibilității pe Tinder, asigurând că doar persoanele de care sunteți efectiv interesat vă pot vedea și contacta.

În plus, puteți bloca de le bun început profilurile care apar în sugestiile de conectare, evitând situații potențial stânjenitoare în care te intersectezi pe Tinder cu un fost/fostă, ca să nu mai vorbim despre membri ai familiei care ar putea avea aceeași ocupație. Recent, Tinder a adăugat și o funcție care permite blocarea altor utilizatori pe baza numărului lor de telefon.

Bun de asemenea poți raporta orice cont de Tinder, folosind meniul activat cu o apăsare prelungită oriunde în pagina de profil. Între timp, compania a adus și unele ajustări sistemului „Are You Sure” (care solicită utilizatorilor să reconsidere contactarea altor persoane folosind un limbaj nepotrivit) și „Does This Bother You”, care încurajează utilizatorii să raporteze conversațiile neadecvate. Tinder spune că sistemul bazat pe inteligență artificială va putea detecta mai multe formule de exprimare considerate dăunătoare sau inadecvate, inclusiv discursul instigator la ură, precum și hărțuirea sau exploatarea sexuală. Compania spune că, de când a adăugat „Does This Bother You”, a primit cu 46% mai multe rapoarte de mesaje care conțin limbaj dăunător.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult