Site-ul pentru adulţi xHamster a fost compromis de hackeri

Site-ul pentru adulţi xHamster a fost compromis de hackeri

Unul dintre cele mai populare site-uri pentru adulţi, xHamster, a fost compromis de hackeri. Compania i-a avertizat pe utilizatori că datele lor persoanale ar putea ajunge pe internet. Informaţiile din peste 380.000 de conturi au fost furate. Este vorba de parole, nume de utilizatori şi adrese de e-mail.

 

Potrivit Motherboard, xHamster ocupă poziţia 67 în topul celor mai populare site-uri de pe internet, fiind vizitat de milioane de oameni în fiecare zi. 

 

Printre conturile compromise se numără şi 30 care aparţin unor persoane care lucrează pentru guvernele din Marea Britanie şi SUA, dar şi 40 care aparţin unor angajaţi ai armatei americane.

 

 

Site-ul le-a cerut utilizatorilor să îşi schimbe imediat parolele.

 

Atacul vine la scurt timp după ce un alt site pentru adulţi, AdultFriendFinder, a fost victima unui atac informatic de proporţii. Peste 300 de milioane de conturi au fost afectate.

 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult