Snapchat for Web va putea fi accesat fără nevoia unui abonament Snapchat+

16.09.2022
Snapchat for Web va putea fi accesat fără nevoia unui abonament Snapchat+

Snapchat for Web a debutat ca un „privilegiu” rezervat abonaților Snapchat+, în condițiile unei funcționalități sever limitate, cam ca la alternativa Whats App Web.

Resimțind presiunea competiției, sau poate doar penibilul situației, administratorul Snapchat a decis să renunțe la ascunderea unei funcții considerată de bază la alte platforme de mesagerie, deschizând interfața Snapchat for Web pentru toți utilizatorii Snapchat. În continuare, te alegi cu aceeași interfață cu funcții de bază, dezvoltarea acestei versiuni a clientului Snapchat părând să fi rămas așteptarea unor vremuri mai bune pentru business-ul care, deși a precedat TikTok, nu a reușit să împiedice ascensiunea acestuia la faimă globală.

Vestea bună este că de acum oricine poate folosi propriul PC pentru schimburi de mesaje cu alți utilizatori de Snapchat for Web, folosind tastatura fizică în locul celei virtuale. Teoretic, acesta este un  atu care te poate ajuta să porți conversații mai lungi cu prietenii de pe Snapchat. Însă în practică, funcționalitatea „de bază” ar putea fi factorul limitant. Pur și simplu, nu-ți vei putea impresiona prietenii cu toate filtrele și efectele Snapchat disponibile în aplicația pentru smartphone, întreaga experiență începând să semene cu o sesiune de Facebook Messenger.

Administratorul Snapchat precizează totuși că va adăuga mai multe așa numite ”core features” din aplicația principală pentru mobil dacă există cerere pentru acestea.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult