TikTok activează opțiunea pentru upload la rezoluție 1080p

17.12.2021
TikTok activează opțiunea pentru upload la rezoluție 1080p

TikTok folosește tehnologii de compresie video foarte eficiente, claritatea filmulețelor de pe platformă fiind deja la un nivel la care puțini utilizatori ar avea ceva de obiectat. Cu toate acestea, rezoluția HD este mai degrabă o soluție de compromis, saltul la formatul 1080p fiind ca și inevitabil.

Alături de opțiunea 1080p, arătată în timp ce selectezi clipul video, sunt adăugate și alte opțiuni care ajută la obținerea unui rezultat mai bun. Astfel,TikTok permite acum aplicarea efectului Ecran verde și pentru animații GIF. Utilizatorii pot alege GIF-ul prin GIPHY, partenerul TikTok, continuând apoi cu suprapunerea clipului video peste acesta, folosind efectul Ecran verde.

tiktok 1080p

Noile îmbunătățiri vizuale au scopul de a spori cu o singură atingere calitatea vizuală a clipului încărcat. Selecția de filtre permite inclusiv ajustări generale supra calității imaginii, cum ar fi compensarea expunerii, corectarea culorilor și optimizarea filmărilor realizate în condiții de lumină slabă, atât pentru clipurile nou obținute sau încărcate din galerie.

Voice Effects folosește sinteza audio și poate face ca orice sunet dintr-un videoclip să sune ca un animal sau un instrument muzical. Pentru a accesa această funcție, trebuie doar să accesezi opțiunea Efecte vocale din panoul din pagina Editare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult